haløj

 Her har du mine bogtitler samt min DVD


På denne side kan du få mere at vide om mine bøger som er lærebøger i trædrejning. Du kan senere også gå til indkøbskurven og bestille bøgerne, nåt  funkltiom bliver opdateret.

Bøger om drejning

Om Lærebog i rædrejning 1-3 + DVD.
 
Bøgerne er lærebøger. På en meget jordnær måde føres læseren gennem trædrejninges kringelkroge. Sproget er nærværende og klart, og alle eknikker er rigt illustreret med farvefoto. Det er meningen at bøgerne skal være håndbøger der kan tages med på værkstedet.Dervor fremstår de med spiralryg og er trykt på svært papir, der er overfladebehandlet så de kan tåle værkstedets ofte hårde medfart.
 
Bog 1. indeholder afsnit om drejebænke og værktøj, længdedrejning mee detalieret anvisning på selve drejeteknikken, tværdrejning med huldrejning i endetræ, løse ringe og æsker med låg, drejning af skåle og sluttelig noget om materialet træ, hvordan man opbevarer og klargøre det. 
 
Bog 2. har som hovedtema udbygning af teknik og ide fra dn første bog. Hvor den bog lagde vægt på, at arbejdet skulle kunne udføres med så midle som muligt, tager denne bog hul på det lidt mere kostbare. Således er der et stort afsnit om at tørre træet, om overfladebehandling af træet sam omtaler de snedkerimaskiner, som kan supplere drejebænken på trædrejerens værksted. Lige som den første bog er der her en række konkrete anvisninger på drejede eksempler, der hver for sig illustrere en ny teknik.
 
Bog3. er fortsat under udarbejdelse.
 
DVD. illustrer med film og tale alle teknikker og modeller fra bog 1.
Køb mine bøger:
 
Bestil dem på min mailadresse
per@froholdt.dk
 
Priser:
 
pr stk. 250,00
 
2 forskellige kr. 400,00
( bog 1 + bog 2) .
 
3 forskellige kr. kr. 550
(bog 1 + bog 2 + dvd )
 
forsendelse kr. 40.00
 
.
Per Froholdt | Vestre Havnevej 23, 5400 Bogense - Danmark | Tlf.: 64741180 | per@froholdt.dk